Наша визија

Технички Институт Македонија е Акредитираното инспекциско тело посветено на промоцијата на знаењата, напредокот и иновативноста кои претставуваат фундамент на нашата конкурентност и квалитет на услугите. Во потполност сме определени на континуирано подобрување на содржините на нашето работење и создавањето на нови вредности за корисниците на нашите услуги, на нашите деловни партнери, вработените, сопствениците и широката општествена заедница.

Задоволните корисници на нашите услуги, мотивираните и едуцираните вработени, како постојаниот раст и развој во работењето на Акредитираното инспекциско тело Технички Институт Македонија се главни одредници во нашето понатамошно работење и делување.

Наша мисија

Целта на нашата компанија е да им обезбедиме на нашите клиенти највисоко ниво на професионална услуга преку супериорна техничка инспекција и експертиза, со користење на квалитетна и калибрирана опрема, и при ова одржуваме највисоки професионални стандарди. Со најдобро разбирање на нашите клиенти како првенствена цел, ние се стремиме да се обезбедат повеќето ефективни решение за нив, со цел да се зголеми нивната конкурентност на пазарот.

Нашиот тим

Технички Институт Македонија Акредитираното инспекциско тело собра креативен и енергично мотивиран тим на стручнаци кое се предани на создавање и унапредување на содржините со кои на корисниците на нашите услуги ќе им понудиме високо квалитетни и доверливи технички испитувања, контроли и анализи на нивната електрична опрема, инсталација, работните услови на работното место и работната средина и други услуги и информации потребни за нивното успешно, сигурно и профитабилно работење на пазарот.

Во своето работење секогаш настојуваме да понудиме најдобра услуга и да го осигураме задоволството на нашите корисници. Од овие причини можете слободно да ни се обратите, ако имате конкретни прашања, ако ви требаат дополнителни информации или сакате совет бидејќи ве очекува стручен и квалитетен одговор.
Ви го претставуваме нашиот тим :

 

Цане Коцевски
Оперативен менаџер, управител
Тел. Mobil ++ 389 (0) 71 371 777
e-mail : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Павле Миладинов
Дипл.ел.тех.инж., менаџер за квалитет
Тел. Mobil ++ 389 (0) 72 226 777
e-mail : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Димитар Пенков
Дипл. маш. инж., технички менаџер
Тел. Mobil ++ 389 (0) 72 224 777
e-mail : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

Неготино, 09.04.2013 година
 

Донација на сертификат за стандард ISO 9001 : 2008

Со одлука на управителот на Акредитираното инспекциско тело Технички институт Македонија, оперативниот менаџер Коцевски Цане, во соработка со интернационалната сертификационата куќа CERTOP – Унгарија,

Повеќе...
Отпочнување со работа

Акредитираното инспекциско тело Технички Институт Македонија, е правен субјект насочено кон остварување на материјални добра или услуги наменети за потрошувачот. Со својата работа почна на 21.05.2013 година. Оттогаш, претпријатието секојдневно ја зголемува и збогатува својата опрема која ја користи и го збогатува своето искуство.

Повеќе...
Добивање на сертификат за акредитација

Акредитираното инспекциско тело Технички Институт Македонија на 06.11.2013 година доби сертификат за акредитација под реден број 076 од Институтот за Акредитација на Република Македонија, како инспекциско тело Тип А и со тоа добивме потврда дека сме ги исполниле барањата на стандардот МКС EN ISO/IEC 17020 : 2006.

Повеќе...
Добивање на решение за работење од областа на безбедноста и здравје при работа

Акредитираното инспекциско тело Технички Институт Македонија на 16.12.2013 година доби Решение бр. 07-9700/4 од Министерството за труд и социјална политика со кое ни се дозволува да извршуваме стручни работи од следната област :

Повеќе...
Извршени првите обуки за безбедно работење на работното место

Согласно добиените овластувања и решение со кое ни се дозволува извршување на стручни работи од областа на безбедност и здравје при работа,

Повеќе...

 

Почеток